Hus på kullarna i Toscana

JAG VILL DELA MED MIG!
Efter att själv köpt en fastighet och nu bott ett antal år i Lucca, känner jag till system och regelverk. Den kunskapen vill jag dela med mig av för att du ska känna trygghet när du förverkligar din dröm! Jag hjälper dig med översättning, praktiska frågor och stöd i den juridiska processen. Professionell kompetens avseende husbesiktning, byggprestanda osv tillhandahåller vi också. Prissättning utifrån aktuellt behov.
Telefon: +46(0)702 49 88 88 eller info@boitoscana.se

OBS! Alla hus- och lägenhetspriser förändras konstant beroende på tillgång och efterfrågan. Aktuellt pris görs upp mellan köpare, säljare och mäklare vid affär.

♦ Egen pool och ett glas rött på altanen – sommarsemestern börjar direkt!
Panoramavy, olivlundar och örtdofter. Toscanskt stenhus med all charm du kan tänka dig! 15 km från centrala Lucca, magnifika vyer och egen pool. Renoverat och välunderhållet – och dessutom till en riktig låg köpeskilling. Vad mer kan begära?
Läs mer på Luccabitas egen hemsida om aktuellt objekt

♦ 2 perfekta alternativ för den kräsna – när enbart det bästa är gott nog!
Charmigt välbevarat hus där du får det bästa av två världar. Närheten till stan och lugnet med vyer. 5 rum, 300 kvm – familjehus för barn och barnbarn som kommer på besök! Läs mer på Luccabitas egen hemsida om aktuellt objekt

Och med smäktande vyer, stora ytor och personlig integritet. När Toscana är som bäst…? Läs mer på Luccabitas egen hemsida om aktuellt objekt

EGEN NYCKEL TILL DRÖMHUSET ? Bra affär då privatpersonen behöver sälja…
Familjens barn har flyttat, huset är för stort för två och pga ekonomiska krisen i Italien behöver familjen omgående kontanter. Huset värderades till över 10 miljoner Skr för 2 år sedan, men vid snabb affär är paret beredda att sälja huset för 650 000 euro.

Trädgård om 1200 kvadratmeter, 3 garage om  ca 150 kvadratmeter samt möjlighet att odla oliver eller frukt på 1600 kvadratmeter. Perfekt för större familj eller företag som vill ha en topprenoverad plats i Toscana med lantlig känsla, stora utrymmen och ändå mycket nära centralorten. Roberto Bacelli heter ägaren som med stor omtanke och känsla vårdat sitt livs investering. Ett unikt tillfälle för dig som har kapital att investera!

Jag hjälper dig med översättning, praktiska frågor och stöd i den juridiska processen. Prissättning utifrån aktuellt behov.
Hör av dig till Malin på telefon: 0702 49 88 88 eller info@boitoscana.seutvändigtgrind

vyträdgård toa3 soggio2 garage framsdida entre baksida bacelli 1

Praktiska fakta och dokument: Elaborato e Planimetrie Baccelli 01 ,Planimetrie Baccelli 02 , Visure Baccelli 01