Köpa bostad

Att ha ett eget hus, ett riktigt hem i Toscana är en sann dröm. Men varför bara prata, tänka och drömma? Livet är för kort för att inte njutas, så gå från ord till handling. Efter att ha gått igenom hela den byråkratiska processen på italienska kan vi hjälpa dig när du ska köpa din bostad. Vi som gjort denna sida talar italienska och vill gärna dela med oss av tips,idéer, fallgropar och tänkvärda perspektiv. I Sverige samarbetar vi med etablerad, professionell kompetens och i Lucca dito. Från mäklare och ingenjörer till hantverkare, bankkontakter och fastighetsskötare. Alla viktiga relationer du behöver för ett tryggt köp när drömmen ska bli sann.

Vy från Palazzo Bovekarta gammalIMG_5209Utskrift
Trygghet är en nyckelfaktor
För att du, utifrån ett svenskt perspektiv, ska kunna värdera och diskutera aktuella objekt på ett tryggt sätt samarbetar vi med professionella kompetenser inom byggsektorn. Dolda fel, potentiella behov, starka sidor, svaga sidor osv. samt övriga praktiska saker att tänka på diskuterar vi tillsammans.När du anlitar oss får du del av vår passion för Italien. Med äkta omtanke och genuint personligt engagemang ska vi hjälpa dig med målet att ditt köp förhoppningsvis ska bli precis det som du förväntar dig.

Paketlösning för enkelt köp
Bo i Toascana erbjuder ett paket som gör att du enkelt och smidigt får nycklarna i din hand. Från svensk kompetens kring fastigheter, byggnadsteknik, konstruktion och inredning till språket, kulturen, bankkontakter, telefon och internet, vatten, el, gas och juridisk administration. Med vår hjälp har du stöd i hela processen!
sverigeitalien
Självklart är tjänsterna valbara, men vi vill att du ska veta om att möjligheten finns. Omfång, volym och konkret innehåll skräddarsyr vi tillsammans utifrån varje kund och objekts unika situation och behov. Från 0-100% finns vi vid din sida. Flexibelt, skalbart och dynamiskt med trygghet, lojalitet och tydlig dialog från start till mål.

Gemensamma partners i bägge länderna gör det enklare att hitta just ditt drömobjekt. Ingen är den andra lik och alla har olika behov, krav och önskemål.Tveka inte utan ta kontakt så diskuterar vi hur du ska förverkliga dina drömmar! Att gå till notarien och få köpekontraktet registrerat kräver goda språkkunskaper och kontakt med rätt person

.2015-04-18 14.52.432015-04-25 14.51.492015-04-15 17.40.26

logo
Mäklarp
artners i Lucca: RM Immobiliare och LuccAbita
Hos bägge parter har vi personliga relationer med stor respekt för den enskilda individens kompetens. Små, flexibla partners med det där lilla extra!