Paketlösning för enkelt köp

Kombinationen av kompetens, erfarenhet, kontakter och professionalism gör att du kan förverkliga din dröm. Tillsammans kan vi erbjuda dig exakt det stöd som du behöver för att tryggt, enkelt och smidigt köpa din drömbostad i Toscana. Vår gemensamma erfarenhet kunskap och kompetens följer dig genom hela processen från språk och kulturella möten, relationer och lokalkännedom till professionell genomgång och analys av byggteknik, konstruktion, inredning och design.
visit

Köp på dina villkor Alla delar i vår paketlösning är valbara och flexibla.Utifrån dina behov, önskemål och krav skräddarsyr vi en lösning som gör ditt bostadsköp till det bästa för just dig. Avtalsskrivningen sker därefter mellan säljare/köpare och regleras enligt gängse normer och rutiner med italiensk mäklare och aktuell lagstiftning.

ÖVERGRIPANDE ARBETSGÅNG:
sverige  Sverige

 1. Initialt startmöte. Förväntningar, behov och tidsplan, budget och resurser.
 2. Aktuellt objekt.
 3. Kontakt med italiensk mäklare.
 4. Återkoppling till dig som kund.
 5. Detaljer kring nästa steg. Arbetsgång, visning, besiktning och beslut.
 6. Fortlöpande kontakt och abonnemang avseende språkstöd och service.

italien Italien

 1. Möjlighet för dig att resa till Lucca för att ”känna” in miljön och se på olika intressanta objekt. Här erbjuder vi KOSTNADSFRITT vid avslutad affär:
  – resa, boende på charmigt familjehotell, restaurangbesök, vinprovning, olivolje- och honungsprovning samt guidade turer och personlig service på plats.
 2. Genomgång av aktuellt objekt utifrån byggteknik och konstruktion, inredning och design. Vi erbjuder även konsultation och praktisk hjälp med inredningsförslag vid eventuell renovering och/eller tillbyggnad.
 3. Språkstöd vid kontraktsskrivande och information om processen.
 4. Bank, myndigheter och övrig praktisk service såsom telefon, WiFi, el, vatten, gas, sophämtning, försäkringar och fastighetsskatt med mera.
 5. Språkstöd hos notarie/mäklare/säljare.
 6. Stöd och uppföljning. T ex möjlighet att köpa tillsynstjänster av trädgårdsmästare, fastighetsskötare, hantverkare osv. Vi ger dig en perfekt kontaktlista på pålitliga leverantörer som du behöver i ditt nätverk för ett tryggt boende i annat land.

Detaljerad beskrivning av varje moment, dess omfång, kostnader och tillvägagångssätt med mera, presenteras vid personligt möte och kontakt. Ladda gärna hem vår Presentationsmapp
Utskrift