Privata objekt – superdeal!

MAGISK MARK MED STOR POTENTIAL!
Magiska 32.861 m2 i södra Italien (GPS Area: 40°18’22.6”N – 15°01’20.4”E) har fått unik möjlighet att bebyggas! En vän till oss har ärvt marken av farfar, och kan av praktiska orsaker inte nyttja den själv. Med sorg i hjärtat, men samtidigt med glädje för nästa ägares skull, erbjuder han därmed dig att skapa din plats i närheten av den lilla byn ”“Laureana Cilento frazione Matonti” i provinsen Salerno. Härifrån härstammar legenden om Odysses, och området kallas i folkmun för den ”mytomspunna platsen”. Regionen är känd för sin livskvalitet och människorna lever längre här. Många 100-åriga födelsedagar har firats i provinsen.

Cilento Natural National Park
Vindruvor, olivträd, en ringlande liten flod och orörd miljö  omgärdar den exklusiva tomtmarken. En magisk vy med Amalfikusten på en sidan och ön Capri. På andra sidan ser du hela gulfen.Inom 20 km avstånd finns stränder som enbart syns på vykort.Vid en snabb affär är Fabio Giacomo villig att sälja marken för 6€/m2, vilket ger en totalsumma på 180.000 €. Men som i alla affärssammanhang i Italien är pris, villkor och praktiska saker ämnen att diskutera och förhandla om.

Unikt tillfälle med enkel byråkrati
Detta är ett unikt tillfälle då ägaren har alla tillstånd för att bebygga marken på det sätt som du önskar. På marken finns även en stenruin som är godkänd för restaurering. Lagar, regler och förordningar är upprättade och kontrakt, kartor och relevanta dokument är redan klara. Byråkratin är därmed enkel!

Dröm dig bort och ta chansen att bli markägare med unika möjligheter! Kontakta info@boitoscana.se för mer information.

DSCN3968 DSCN3967 DSCN3964 DSCN3963 DSCN3962 DSCN3961 DSCN3960

 

Visura Catastale Laureana Cilento FG 15 Part 1 2 3 4 ESTR. MAPPA SU FGL 15 NUM 2 DI LAUREANA CILENTO di giacomo vincoli idrogeologico di giacomo vincoli AttoDiProprietà

DRÖMHUSET KAN BLI DITT!
Familjens barn har flyttat, huset är för stort för två och pga ekonomiska krisen i Italien behöver familjen omgående kontanter. Huset värderades till över 10 miljoner Skr för 2 år sedan, men vid snabb affär är paret beredda att sälja huset för 650 000 euro.

Trädgård om 1200 kvadratmeter, 3 garage om  ca 150 kvadratmeter samt möjlighet att odla oliver eller frukt på ytterligare 1600 kvadratmeter. Perfekt för större familj eller företag som vill ha en topprenoverad plats i Toscana med lantlig känsla, stora utrymmen och ändå mycket nära centralorten. Roberto Bacelli heter ägaren som med stor omtanke och känsla vårdat sitt livs investering. Ett unikt tillfälle för dig som har kapital att investera! Jag hjälper dig med översättning, praktiska frågor och stöd i den juridiska processen.
Hör av dig till Malin på telefon: 0702 49 88 88 eller info@boitoscana.seutvändigtgrind

vyträdgård toa3 soggio2 garage framsdida entre baksida bacelli 1Praktiska fakta och formella dokument i pdf- format:  Visure Baccelli 01Planimetrie Baccelli 02  ,Elaborato e Planimetrie Baccelli 01